BISTRO

Fánkszezon ON

2024.02.15

Imádjuk. MIndenki. kivétel nélkül...az is, aki letagadja. Szóval nézzétek meg a videót és készítsétek el a 10 perces fánkot!

"1994-ben úgy tűnt, mintha egy kis sörhiány lenne a piacon, de aztán hamar kiegyenesedett, mert akkor privatizálták a sörgyárakat. A sörfogyasztás a rendszerváltáskor 100 liter /fő/év volt, mondjuk ebben benne volt a csecsemő és a nagymama is, … a legválságosabb időben lement kb. 65-re. "

Hatalmas bravúrt ért el a Hungaria Rosé Extra Dry Franciaországban! Egymást követő ötödik évben is aranyérmet nyert a világ egyik legjelentősebb pezsgőversenyén, az Effervescents du Monde-on. A történet azonban itt nem ért véget, miután a megmérettetés legjobb tételeit felsorakoztató TOP 10-es listára is újra felkerült a magyar különlegesség.

A Nébih ellenőrei több gyrosozóval szemben eljárást indítottak a higiéniai és a nyomonkövetési problémák miatt, valamint egy létesítmény működését ideiglenesen felfüggesztették. A laboratóriumban vizsgált termékeknél is akadtak problémák, a vizsgált marinádozott csirkehúsoknál több esetben Salmonella jelenlétét állapították meg.