Költözik a "hivatal"...

2023.05.03

Olvasói levélből szeretnénk megosztani egy részletet:

"Mivel hasonló anyagokat lehet olvasni önöknél, ezért szeretném megosztani a lányommal történteket..."

A lányom, Klári sok év után összeköltözött a barátjával, és mivel a fiatalember Svédországban él és dolgozik, úgy döntöttek, hogy ő is utána megy...

...nagyszerűen alakult a családi életük is. Nem sokára megszülettek az ikrek, és az anyuka otthon maradt a kicsikkel, de pár év múlva a férjet visszahelyezték Magyarországra, ami azt jelentette, hogy a család ismét költözött. Mivel Klári eladta a budapesti lakást és a bútorait, mert nem volt hol tárolni azokat, most albérletet kellett nézniük, és sürgősen bútorokat venniük a sok más egyében kívül, így előrejött a gyerekekkel és intézte a visszaköltözést. 

Pár hétig nálunk, majd egy hónap múlva már az új helyen laktak, aminek az volt a feltétele, hogy elhelyezzék valahova a tulajdonos bútorait, sőt még az ott tárolt dobozokat, fűnyírót, biciklit és motort is el kellett helyezniük egy biztonságos helyre, mert csak így adták ki a lakást.

Ekkor láttam meg az Önök oldalán azt a hirdetést, ami az Euro Mini Storage fotója volt. Átküldtem a lányomnak, aki nem sokkal később már el is tudta helyezni náluk a sok féle dolgot.

Másoknak is csak ajánlani tudom őket, mert segítőkészek voltak és azóta is biztonságosan tudjuk tárolni ott (azóta mi is) a dolgainkat..."