Környezettudatos raktározás

2023.03.07

Az Euro Mini Storage raktárai Budapesten, a IX. kerületben a Gyáli úton kínálnak környezetbarát megoldásokat.

Raktárukat úgy tervezték, hogy ügyfeleik minden igényének eleget tudjanak tenni, ezért beltéri tárolóik mindegyike korszerű fűtő-és hűtőrendszerrel, valamint kiváló szellőztetést biztosító rendszerrel van felszerelve. Fontosnak tartják a környezetvédelmi szempontokat is, ezért céljuk, hogy fejlesztéseikkel teljes mértékben zölden működő raktáruk legyen Budapesten.

A környezettudatosság jegyében saját 50kW-os naperőművük van, így a raktárak működtetéséhez szükséges energia 90%-át már úgy tudják biztosítani, hogy közben bolygónknak sem ártanak.

Energiatakarékos LED-lámpák világítják be a belső teret, melyek ideális fényviszonyokat kínálnak ahhoz, hogy átláthatók legyenek a tárolók és még a speciális, kényes bútorok és egyéb tárgyak se károsodjanak.

A raktározás során sok hulladék keletkezik, ezért telephelyükön szelektív hulladékgyűjtő állomásokat alakítottak ki. Raktárbérléskor a helyben is megvásárolható csomagoló termékek nagyon jól jönnek, a keletkezett hulladék szállításáról pedig ők gondoskodnak. 

Az energiahatékony működtetése mellett azért is teszünk, hogy munkatársaik is hozzá tudjanak járulni a környezet védelméhez, ezért céges autóikat fokozatosan elektromos modellekre cserélik.

További információ: www.euroministorage.hu