Kapacitás többszörözést hajtott végre a Get Work Trend

2023.02.16

A hazai munkaerő-kölcsönző piac egyik meghatározó szereplője a közvetítés üzletág erősítésével indította az évet, melyhez az első lépés a Talentify megvásárlása volt. Jáhny Ákost, a GET WORK TREND stratégiai igazgatóját kérdeztük a változásokról.

"Azért döntöttünk a cég megvásárlása mellet, mert látva a jelenlegi magyar, európai és világviszonylatban lévő munkaerőpiaci helyzetet, szerettünk volna gyorsan és hatékonyan több helyre - akár egyszerre is - belépni munkaerőközvetítés, fejvadászat szolgáltatásunkkal."

A Talentify-tól, melynek mind keleti, mind nyugati irányban is volt az elmúlt időszakban több sikeres együttműködése, egy olyan 6+1 fős csapat érkezett, akik komoly tudásanyagot, know-how képviselnek. "Nagyon erős szakmai tudásnövekedést remélünk a tudás cseréléstől, melynek révén komoly munka indulhat el. Egyébként az üzletág vezetője a Talentify korábbi ügyvezetője lett."

A közvetítés üzletág saját bevallásuk szerint eddig a "futottak még" kategóriába tartozott, ami azt jelenti, hogy csak a meglévő partnereik igényeit tudták kielégíteni. A régi pár fős csapat, leginkább gyártás, termelés, back office területen volt aktív, azonban most azok a vakfoltok, mint például az IT, vagy a SSC szektor megnyílnak és így megerősödve egy sokkal teljesebb, átfogóbb ügyfél portfóliót tudnak majd kezelni.

A 10 főre bővült csapat - amely tapasztalt fejvadászokból, recruiterekből és egyéb HR szakemberekből áll -, segít a nyugat-európai keresésekben, így akár Magyarországról is tudnak munkaerőt biztosítani, illetve bárhonnan a világból. A fő fókusz azért Németország, Svájc, Hollandia, valamint az arab országok, öböl menti országok, Emirátusok, Szaúd-Arábia.

A GET WORK TREND azt üzeni azoknak az inaktív ügyfeleknek, akiket eddig kapacitáshiányra hivatkozva nem tudtak támogatni, hogy "itt vagyunk, várjuk a jelentkezésüket".


Bővült a paletta az álláskeresők számára is

Eddig azoknak, akik a Get Work Trend által nem kezelt szektorokban kerestek munkát, a cég nem tudott állást ajánlani, most azonban szinte minden gazdasági területen vannak partnereik, ezáltal állásajánlataik is.

"Persze a fő profil a munkaerő-kölcsönzés marad, viszont szeretnénk az új lábat megerősíteni, még markánsabbá tenni az árbevétel arányát "- tette hozzá Jáhny Ákos stratégiai igazgató.<<< EZEK IS ÉRDEKELHETNEK >>>

Óriási showműsor keretében adta át megújult ételudvarát a Westend. A bevásárlóközpont történetének legnagyobb fejlesztése a teljes ház közös területeinek csaknem 15 százalékát teszi ki.